Søkemotoroptimalisering

Man bruker søkemotoroptimalisering (SEO) for å forbedre kvaliteten på nettsiden sett med søkemotorers øyne. Dersom de ser at nettsiden har høy kvalitet, er logisk bygget opp og i tillegg inneholder relevant og god info vil siden rangere høyt i søkeresultatene. Dermed øker du muligheten til å bli funnet på nett av søkere.

Google straffer mobiluvennlige nettsider

Per. oktober 2015, så foregår over 60% av nettsurfingen enten på en smart-telefon eller et nettbrett, og dette øker jevnt og trutt. Har du ikke en responsiv (som tilpasser seg skjermstørrelsen) nettside i dag, så vil ikke Google vise deg  i søketreffene fra mobil. Du blir med andre ord straffet av Google for å ikke være søkevennlig på mobil og nettbrett.

Har du ikke en nettside som fungerer like godt på mobil og nettbrett? Vi lager kun responssive nettsider som tilfredsstiller Googles krav til mobilvennlighet.  Ta kontakt hvis du ønsker et tilbud en mobilvennlig, responssiv nettside

I dag er søkemotorer såpass intelligente at man ikke lengre kan pøse på med masse cowboy-triks for å oppnå en høy rangering. Man må spille på lag med de og bruke de forutsetningene som ligger til grunn for god SEO.

Det er naturlig at man tenker på Google ifm SEO, siden de har godt over 90% av markedet innen rene søkemotorer, men sosiale medier gjør seg sterkere og sterkere gjeldene ifm søk og det er svært viktig at man inkluderer dette i sin optimalisering.

Yoast SEO

Vi bruker Yoast SEO som er soleklar markedsleder for SEO på WordPress. Vi installerer og konfigurerer Yoast SEO plugin på din nettside og sørger for at alle sidene blir indeksert i henholdt til kravene.