Nettsider

Websider må funke på alle skjermstørrelser

Over halvparten av surfingen foregår i dag på en smartmobil eller nettbrett

Primstaven Media tilbyr skreddersydde nettsider som fungerer på alle skjermstørrelser. Med WordPress publiseringssystem som basis, så er du sikret et fleksibelt, robust og brukervennlig administrasjonssystem slik at du selv kan styre og oppdatere innholdet på nettsiden din.

Sammen finner vi en layout tilpasset dine behov og preferanser. Primstaven Media bruker Themes fra bransjens beste som har semantisk kode, høy kodekvalitet og god brukervennlighet.

WordPress har nesten uendelige muligheter med plugins (tilleggmoduler) for å utvide funksjonalitet og tilfredsstille spesielle behov. Gjennom lang erfaring vet vi hvilke som fungerer best og som passer til dine behov

Med WordPress kan du selv kontrollere alt innhold

WordPress publiseringssystem er uten sidestykke verdens mest populære cms

Du kan logge inn og administrere siden din fra PC, Mac, Nettbrett og Smartmobil og legge ut siste nytt, redigere tekst og bilder, svare på kommentarer og mye mer. Systemet er veldig robust og utrolig utbyggbart slik at det kan passe de alle fleste behov.

Du kan starte i det små og la systemet vokse i takt med din bedrift. Dette gir deg en lav inngangspris og rimelige vekstkostnader.

WordPress er under konstant utvikling av et unikt miljø. Noen av bransjens beste hoder sørger for at WordPress alltid følger de høyeste kvalitets-standarder, er søkemotorvennlige og følger de siste trender.

WooCommerce

WooCommerce er en utrolig fleksibel og lettvint nettbutikk for WordPress som passer både for deg som driver en liten hobbybutikk og for deg som skal ha en stor nettbutik. Den er lisensfri, har ingen månedsavgift og du kan legge inn så mange varer du bare vil, og gjennomføre så mange slag du vil uten ekstra kostnad. Bruker du PayPals betalingsløsning, har du så og si ingen utgifter med din nettbutikk. Den kan også utvides med masse add-ons for betaling, shipping, regnskap m.m, noen gratis, andre må man betale for.

WooCommerce er sikkerhetsklarert og brukes av utrolig mange fornøyde kunder. Passer til det meste av nettbutikker om du selger varer, tjenester, kurs, digitale varer osv.