Slik oppretter du en Google Bedrift side

aug 31, 2016

Glem gule sider og kataloghaier!

Hvor lenge siden er det du slo opp i en telefonkatalog. Og når du søker på pc, nettbrett eller mobil, starter de aller fleste å søke rett i nettleservinduet. Og dermed havner man i de aller flestes tilfelle på Google Søk.

Google har over 90% av markedet på søk i Norge, og er kongen på haugen. Derfor er det essensielt at DIN BEDRIFT er oppført der, og det koster deg INGENTING, i motsetning til hva disse kataloghaiene prøver å snyte deg for.  Og det er svært enkelt åp få satt opp siden, du går hit >> , trykker på den grønne knappen «KOM IGANG» i øvre, høyre hjørne og begynner å fylle ut. Når du har lagt inn all informasjonen, så vil du få til sent et brev i posten fra Google. Dette er for å verifisere at adressen din er ekte, og at det er DIN bedrift. Den inneholder en kode, og denne skal du legge inn på siden du nettopp fylte ut, og så er DIN BEDRIFT representert med en oppføring på Google søk

Lokalsøk

Din oppføring i Google er tilgjengelig for søk fra hele verden, men den er spesielt nyttig i forbindelse med lokalsøk. Hvis en person søker etter din bedrift eller det du tilbyr fra sin mobiltelefon, så vil Google basert på mobilens plassering, finne de som tilbyr dette nærmest mulig.

I tillegg å finne din bedrift, hva du tilbyr, dine åpningstider m.m, vil de få kartveiledning helt fram til døra di. Dette er noe du ikke vil gå glipp av, eller?

Mobilvennlig nettside

Google har også blitt veldig streng på hvilke nettsider som kommer opp i mobilsøk. Er ikke din nettside mobilvennlig, så vil den rett og slett ikke bli listet opp i mobilsøket. Heldigvis for deg, er vi på Primstaven Media eksperter i å lage mobilvennlige nettsider. Kontakt oss hvis du ønsker hjelp med å få nettsiden din mobilvennlig!