Primstaven Media

Sosiale medier

Sosiale medier

I dag har sosiale medier blitt et «must» å være med på, men det er viktig å ikke gape over for mye. En ting er å ha en konto på et sosialt medium, men det skal også fylles med fornuftig innhold. Det skal kommuniseres og deles, det skal underholde og informere folk.

93% av brukere av sosiale medier mener et firma må ha en tilstedeværelse.
60% av alle voksne online bruker sosiale media.
56% av brukerne føler en sterkere relasjon til, og opplever en bedre servicegrad fra firma når de kan kommunisere med dem via sosiale media

Ved å ha klart for deg din målgruppe og hva du ønsker å oppnå, så finner vi hva som passer for din bedrift/organisasjon. Men mange års erfaring i bruk av sosiale medier, og et våkent blikk på den siste utviklingen, kan vi gi deg gode råd om hvor du bør satse, og hvor du ikke trenger å legge inn ressursene dine.

Strategirådgivning

Vi kan sammen med deg analysere dine behov og finne ut hvor du bør sette inn ressurser for å få effekt i sosiale medier. Deretter kan vi sette opp en strategiplan for deg og din bedrift.

Ta kontakt for en avtale

Visuell utforming

Vi tilbyr deg en pakkeløsning på visuell utforming til dine sosiale medier

GENERELLE BETINGELSER:

Prisene er basert på kunden selv har nødvendlig materiell som logo, grafikk og fotos som ønskes benyttes. Vi kan også produsere logo, grafikk og sørge for å skaffe/ta bilder for et pristillegg. Ta kontakt med oss for en vurdering. Alle priser er eks mva.