Primstaven Media

Oppdatering- og driftssikkerhet

WPsafe

Oppdatering- og driftssikkerhetspakker

driftssikkerhet for din WordPress nettside
En av de største utfordringene med internett i dag er sikkerheten, og bedrifter bruker stadig mer ressurser for å sikre data og infrastruktur fra uønsket aktivitet.

WordPress har opplevd en eventyrlig suksess de siste årene, og over 20% av verdens nettsteder drives av nå av WordPress. Dette har medført økt fokus fra ondsinnede hackere som bryter seg inn i WordPress-sider og bruker dette til spam, datasnoking, promotering av ulovlig/uønsket materiale og tjenester m.m.

”Men bryr hackere seg om vår nettside da? Vi driver da ikke med noe som har interesse for dem?”

Dessverre er det flere og flere som opplever at sidene deres blir tatt ned eller infisert med spionvare, rett og slett fordi det er mulig, og spam-roboter skiller ikke mellom Jørgen Hattemaker og Kong Salomo

Hvordan

Ved å innstallere WPsafe (dette gjør vi), så kan vi overvåke nettsiden. Vi får varsler og kan iverksette tiltak ved mistenkelig aktivitet slik at din nettside blir sikrere. Rutinemessig teknisk oppdateringen sikrer at du har siste stabile versjoner og du kan konsentrere deg om det som er viktigst for deg, innholdet på din nettside!

NB: Denne tjenesten inkluderer ikke design- og innholdsoppdateringer. Eventuelle feil på webhotell/server er serverleverandørs ansvar

WPsafe egenskaper:

Sikker oppdatering

Sikker oppdatering av WordPress, tillegg og temaer så snart en stabil oppdatering er tilgjengelig og vurdert av oss. Den største sikkerhetstrusselen for alle nettsider er gamle versjoner av programmer som kjører på nettsiden din.(Vi kan ikke ta ansvar for temaer/tillegg som ikke er installert av Primstaven media, men hør gjerne med oss om du er usikker)

Backup

Database-backup og full backup på sikker 3-parts-server, frekvens kommer an på  hvilken pakke du velger

Databasevedlikehold

Sletter søppelpost, spam- og søppelkommentarer og optimerer database-tabellene

Maskering

Skjuler filer og info som spamboots, spionprogrammer og hackere scanner etter

Påloggingskontroll

Begrensede innloggingsforsøk hindrer spamboots som forsøker å logge inn på din admin

Sucuri SiteCheck

sjekker om nettsiden din har blitt infisert med skadevare, om applikasjonene er oppdatert og om den viser feil opp i mot søkemotorene (fra http://sucuri.net/)

Velg din pakke