Om Primstaven Media

Primstaven media tilbyr produksjon av nettsider og nettbutikkløsninger, søkemotoroptimalisering og utforming samt rådgivning for sosiale medier

OM OSS

VÅR BAKGRUNN
Vi vet hvor skoen trykker, både når det gjelder tid og økonomi –

derfor tilbyr vi vår kompetanse for at SMB skal få industriledende nettløsninger, tilpasset deres behov.

Jan Erik og Frode

Primstaven media

Jan Erik og Frode var bekjente i flere år, gjennom bøkenes verden. Men det var først når vi begynte å diskutere og snakke om internett vi fant ut av vi hadde mange felles verdier og tankesett. Vi var begge opptatt av SMB`s (Små og Mellomstore Bedrifter) internettløsninger og hva markedet tilbyr denne gruppen på godt og vondt.

Med utgangspunkt i vår lange bakgrunn fra  webproduksjon, reklamebyrå, salg, og rådgivning opp mot SMB markedet –  og sammenfallende visjoner, bestemte vi oss for bygge en plattform som er rettet spesielt opp i mot SMB bedriftene og deres behov.

HER PÅ STRAUMEN, INDERØY FINNER DU VÅRT SPENNENDE SAMLOKALISERINGSPROSJEKT PRIMSTAVEN INDERØY AS. VÅR 3-GREINEDE VIRKSOMHET (BØKER, MEDIA OG KOMMUNIKASJON) HAR SOM MÅLSETTING Å VÆRE ET SENTER
  • med et stort og spennende utvalg av bøker
  • en arena hvor bedrifter kan møtes for dagskurs og seminarer
  • et senter for formidling/kommunikasjon (foredrag/diskusjoner/arrangement)

Her skal du kort sagt få hjelp/input enten du er bokkunde, bedriftseier/driver eller om du «bare» vil få litt inspirasjon eller ny kunnskap med et foredrag eller en konsert.

TEAM

Erfaring og utfyllende kunnskaper
Jan Erik Iversen

Jan Erik Iversen

Salg/Markedsføring

Jan Erik har erfaring som bedriftsleder/utvikler innen flere bransjer. De siste 10 år har han hatt rollen som seniorrådgiver hos Firmanett AS. Har drevet egen nettbokhandel siden 2008.

  media@primstaven.net  |    +4791510663

Sigrid Frøseth

Sigrid Frøseth

Administrasjon/Regnskap

Sigrid har mangeårig bakgrunn fra administrasjonen på Teaterhuset Avant Garden og økonomifunksjoner hos Felleskjøpet og Bravida. Pianolærer «på si»

  post@primstaven.net  |    92644653

Elena Shugaeva

Elena Shugaeva

Markedsføring/Design

Elena har erfaring fra næringslivet bl a innen opplæring, kommunikasjon og markedsføring.

  arbeidsstasjon@primstaven.net  |