Nå gir vi deg video-opplæring – inne i nettsiden din!

nov 14, 2017

Enda enklere å lære seg WordPress

Primstaven Media lanserer nå video-opplæring inne i din egen WordPress nettside, slik at det blir enda enklere og lære seg å bruke nettsiden levert av oss.  I tillegg til eventuelle sikkerhetsoppdateringer, kommer WordPress kommer med oppdateringer ca 4 ganger i året. Da lanseres det gjerne noen nye funksjoner, samt noen forbedringer av de gamle funksjonene.

For at det skal bli enklere å holde seg oppdatert, så har vi nå inngått en avtale med WPMUdev fra Australia, som leverer oppdaterte videoinstruksjoner i hvordan du bruker WordPress, og de vil være på engelsk. De er delt opp i noen minutter lange bolker for hver video, slik at du lett kan ta en og en del når det passer deg. Og du kan starte og stoppe dem med et tastetrykk, eller åpne dem i fullskjerm på din enhet mens du følger med. Disse videoene vil ta seg av de aller mest brukte funksjonene i din WordPress nettside

Se demo:

 

Skreddersydde videoer til DIN nettside

Primstaven Media lager jo skreddersydde nettsider som er tilpasset dine behov, derfor vil du ha endel funksjonalitet som du ikke finner dekket i de engelske videoene. Derfor lager vi egne videosnutter som tar seg av disse funksjonene, og de finner du i den første seksjonen på siden med video-kursene, som heter «Din nettside»

Hvis du har en funksjonalitet som ikke har blitt dekket på din nettside, så ta kontakt med oss så vi kan lage en video på dette også.

Lykke til med bruken av din WordPress-nettside!

  • WordPress
  • oppdatering
  • video-opplæring